top of page

Referenser

"Vi valde att arbeta med Kristina för både ombyggnad och inredning av vårt kontor. Det resulterade i ett längre samarbete där vi fick en helhet som

hänger ihop. Vi har fått mycket bättre flöden och funktioner i våra lokaler

och det har blivit så fint. 

Implementeringen av Bonas varumärke och värderingar i lokalerna och inredningen skapar en egen atmosfär som känns väldigt mycket Bona. Vi är mycket nöjda med både samarbete och resultat.

Speciellt nöjda är vi med matsalen som har blivit hjärtat i våra lokaler där alla medarbetare möter varandra någon gång under dagen.

Plus också för att vi kunde återbruka så många av våra möbler. När de renoverats och kom i nya sammanhang så blev de som nya igen."

Anders Karstensson, platschef, Bona Sweden 

Lasse Olsson Photo-14664-2.jpg
fors-lokgatan-004.jpg

"Vi bad Kristina hjälpa oss med inredning av de gemensamma ytorna i kontorshuset Foajén. I en WELL certifierad byggnad är det fokus på hälsa och välmående, och med den aspekten är de allmänna ytorna viktiga funktioner för hur byggnaden används. Kristina fångade fint temat för byggnaden och hittade kreativa lösningar på aspekter vi behövde lösa.

Som t.ex. hängande mobila ljudabsorbenter i ljusgården och ståbord med

integrerad pendlad belysning.

Kristina var lätt att jobba med och lyhörd för våra behov.

Och resultatet, det blev t.om. bättre än vi kunnat önska oss."

 

Freddie Bergkvist, Projektutvecklingschef, Jernhusen

"Efter Kristina jobbat med hyresgästanpassningen av vår lokal i Foajén så frågade vi om hon kunde hjälpa oss även med inredningen till vårt nya huvudkontor. Kristina satte sig in i vårt varumärke och våra värderingar och lyckades föra över dem till inredningen.

Vi tycker att hon skapat något som är unikt för oss och som vi verkligen trivs med. Vi hade ett väldigt bra samarbete under hela processen. Det kunde inte ha blivit bättre!"

Gustaf Edner, projektledare (Foajén), Bona

fors-lokgatan-018.jpg
bottom of page